Speciale dank!

Buiten de vele vrijwilligers is er nog een belangrijke groep die het Kindervakantiewerk mogelijk maakt, namelijk de sponsoren. Onze stichting werkt zonder subsidie, dus u zult begrijpen hoe onmisbaar ze zijn!

Indien u ook een bijdrage wil doen ten behoeve van onze activiteiten verwelkomen we die altijd op onze bankrekening (IBAN: NL60 FNOM 0334 4954 12 / BIC: FNOMNL22 ten name van Stichting Kindervakantiewerk te Nederhorst den Berg) of tijdens de activiteiten. Indien u een overmaking doet en dat graag anoniem wil houden geef dat dan aan in de omschrijving.

Verder willen we de vele bedrijven bedanken die ons ondersteunen door het plaatsen van een advertentie in het boekje dat op de scholen in de gemeente verspreid wordt (en ook op openbare plaatsen liggen). Deze ondernemers geven (veelal al jaren) de broodnodige financiële ondersteuning en laten daarmee zeker zien betrokken te zijn bij het dorp, en Kindervakantiewerk in het bijzonder! Kijk dus vooral ook even naar de advertenties van deze bedrijven als u het boekje doorbladert.

Wilt u ons (volgend jaar) ook ondersteunen via een advertentie, laat het ons weten. U vind onze contactgegevens op onze Facebook pagina.

Ook hebben we diverse andere sponsoren (zowel personen als bedrijven) die ons extra ondersteunen met goederen, tijd en/of diensten. Bij deze willen we ook hen enorm bedanken. Om maar enkele bedrijven te noemen (op alfabetische volgorde, want ze zijn allemaal een stukje van de puzzel en dus belangrijk voor het geheel):